BIST 10.255
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.447,75
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Eskişehirspor maçı bilgileri

Beşiktaş Eskişehirspor maçı golleri, Beşiktaş Eskişehirspor maçı canlı anlatım, Beşiktaş Eskişehirspor maçı ne zaman?, Beşiktaş Eskişehirspor maçı hangi kanalda?, Beşiktaş Eskişehirspor maçı saat kaçta?, Beşiktaş Eskişehirspor maçı 11'leri

Abone ol

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. 

ESKİŞEHİRSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI OLARAK İNTERNETSPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
 
Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cem Satmanve Baki Tuncay Akkın yapacak. Maçın 4. hakemi ise Adil Sinem.

Saat 19:00'da başlayacak olan ve Lig TV'den naklen ekranlara gelecekolan mücadeleyi dilerseniz İnternetspor.com Canlı Alatım Servisi farklıyla da an be an takip edebilirsiniz.

SAĞLAM FOBİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor deplasmanına gidecekolan Beşiktaş eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın yönetimindeki takımlara karşı zorlanıyor. Ertuğrul Sağlam 2009-10 sezonu son hafta maçında eski takımı Beşiktaş'ı sahasında 2-1 yenmiş Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ile şampiyonluk yaşamış ve tarihe geçmişti.

KARTAL ESKİŞEHİR'DE ÜSTÜN

Süper Lig'e yeniden yükseldiği 2008-09 sezonunda beri Eskişehirspor ileBeşiktaş takımları Eskişehir'de 5 kez karşılaştı. Oynanan 5 maçta Beşiktaş3 kez kazanırken Eskişehirspor 2 kez galip geldi. Beşiktaş geçen sezonrakibini evinde 2-1 yenmişti. İki takım arasında lig tarihi boyunca toplamdaoynanan 54 maçta Beşiktaş 26 kez kazanırken Eskişehirspor 14 kezsahadan galip ayrıldı 14 maç ise berabere sona erdi.

FERNANDES 100 DİYECEK!

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes Eskişehirspor deplasmanında siyah-beyazlı takımdaki 100.resmi maçına çıkacak. 2010-11 sezonu devre arasında Beşiktaş'a gelen Manuel Fernandes geride kalan dönemde 78 lig, 12 Avrupa kupası, 9 Türkiye kupası maçı oynadı ve 19 gol atıp 32 asist yaptı.

ALMEIDA VE MOTTA KADRODA YOK

Bu arada hafta başından beri geçirdiği boğaz enfeksiyonu sebebiyle idmanlara çıkmayan Hugo Almeida, uygulanan serum tedavisine rağmen iyileşmeyince Eskişehirspor maçının kadrosundan çıkarıldı. Ayrıcasakatlıkları devam eden İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ile gribal enfeksiyonları devam eden Ramon Motta ve Mehmet Akgün kadroda yeralmadı. Bu futbolcuların yerine kadroya Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu dahil edildi.

SEZER ÖZTÜRK YİNE YOK

Öte yandan iki gün önce idmanda basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Sezer Öztürk için, "Oynamak isteyen her futbolcu kendi şansını kendi yaratır. Sezer de bu şansını kendi yaratacak" ifadesini kullanan Hırvatteknik adam Bilic, Sezer Öztürk'ü Eskişehirspor maçının kadrosuna da almadı.

TAKIMI BAŞKAN ORMAN UĞURLADI

Siyah beyazlı takımın dün yaptığı antrenmanı seyrederek takıma moral veren başkan Fikret Orman, bugün de havalimanında takımı uğurladıktan sonra Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin 110. yıl balosuna katılmak için Bodrum'a gitti. 

MUHTEMEL 11'LER

ESKİŞEHİR

Boffin
Diego
Akaminko
Veysel
Erman
Erkan
N'Diaye
Aytaç
Tarık
Necati (Bienvenu)
Kamara

BEŞİKTAŞ

Tolga
Ersan
Escude
Sivok
Serdar
Atiba
Fernandes
Veli
Olcay
Gökhan
Mustafa

YAYIN: Lig TV & İnternetspor.com
SAAT: 19:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
STAT: Eskişehi Atatürk