BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de iki büyük şok!

Sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe'ye maçın başlamasına kısa bir süre kala iki yıldız futbolcudan kötü haber geldi.

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında bu akşam sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Fenerbahçe'de deneyimli Slovak savunma oyuncusu Martin Srktel sakatlığı nedeniyle Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek. Öte yandan ağrıları olan Roberto Soldado da, Beşiktaş maçının kadrosuna alınmadı. 

AYDINUS DÜDÜK ÇALACAK
Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Alper Ulusoy üstlenecek. 

DİNAMO MAÇI ÖNCESİ SAKATLANMIŞTI
Hatırlanacağı gibi Martin Skertel, hafta içinde Hırvatistan'da oynanan Dinamo Zagreb maçı öncesinde antrenmada sakatlanmış ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyememişti.

BEŞİKTAŞ'TA MEDEL YOK
Beşiktaş cephesinde ise kırmızı kart cezalısı Medel dışında bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle Sarpsborg maçında kadroya alınmayan Adriano Correia'nın durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı futbolcunun derbide oynayıp oynayamayacağı maç saatinde netleşecek.

CANER KART SINIRINDA
Öte yandan Caner Erkin derbi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3 sarı kartı olan tecrübeli futbolcu, derbide de kart görmesi halinde Kayserispor ile oynanacak 7. hafta maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?