BIST 9.719
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,65
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Akhisar taraftarıyla küfürleşen Fatih Terim'in başı belada!

Süper Lig'de Akhisarspor'a 3-0 yenilen Galatasaray'da maçın ardından Fatih Terim, kulübenin arkasında bulunan taraftarlarla küfürleşti. Fatih Terim'in şok küfür videosundaki flaş ayrıntı tecrübeli teknik adamı PFDK'lık yapabilir.

Abone ol

Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Derbi haftasını kayıpsız geçmek isteyen sarı-kırmızılılar, hiç beklemediği bir yenilgi aldı.

Bu sezon hiç galibiyeti bulunmayan Akhisarspor'a 3-0 gibi ağır bir skorla yenilen Galatasaray'da sinirlerine hakim olamayan teknik direktör Fatih Terim, ev sahibi ekibin taraftarlarıyla tartıştı. Maçın bitmesine dakikalar kala arkasında bulunan taraftarlarla küfürleşen Terim, daha sonra soyunma odasına gitti.


Fatih Terim'in tribünler ile girdiği şok diyaloğun cep telefonu görüntüsü olması tecrübeli teknik adamı kurtarmasına karşılık, BeINSports kamerasının da olayı görüntülemeye çalıştığının görülmesi TFF'yi harekete geçirebilir. Fatih Terim'in şok küfür videosundaki flaş ayrıntı tecrübeli teknik adamı PFDK'lık yapabilir.

Şenol Güneş Fenerbahçe'ye küfür etti mi? İşte o video ve açıklaması