BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  SPOR

Beşiktaş Demirörene borçlu

Beşiktaş olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Demirören'in kulüpten alacağı para toplam borcun yüzde yüzde 42'si.

Abone ol

Feriye Lokantası Hamdi Saver Salonu'nda gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'na Beşiktaş Kulübü yönetimi ve Divan Kurulu yönetimi ile üyeleri katıldı. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ise toplantıda yer almadı.

Divan Kurulu faaliyet raporunun okunmasıyla başlayan toplantı, denetleme ve yönetim kurulu raporlarının okunmasıyla sürdü.

BORÇ 132 MİLYON TL

Toplantıda siyah-beyazlı kulübün toplam konsolide borcunun 2008 yılı sonu itibariyle 132 milyon 496 bin 252 TL olduğu açıklandı.

Bu borcun 51 milyon 174 bin 412 lirasının kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e olduğu bildirildi.

Öte yandan, Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, ocak ayı sonu itibariyle kulüp başkanı Demirören'e olan borcun 56 milyon liraya çıktığını söyledi.

KENAN ÖNER'İN KONUŞMASI

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, kulüp yönetim kurulunun faaliyetleri ile ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Turkcell Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa oynayan çok takımın bulunduğunu, bunun da lige renk kattığını belirten Öner, ''İnşallah alnımızın akıyla bu mücadeleden biz galip çıkarız. Takımımıza Bursaspor'dan Yusuf'u, İsveç'in Hammarby takımından da Erkan'ı aldık. Ligin ikinci yarısına başarılı sonuçlarla başladık. 2009'da lig ve kupa maçlarımızı galip tamamladık. İnşallah böyle devam eder'' diye konuştu.

BJK FULYA SÜLEYMAN SEBA PROJESİ

BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ne de değinen Öner, ''BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'nin 11 Şubat'ta açılışını yapmak istiyoruz. Bu yatırım bizi diğer kulüplerden daha iyi duruma götürecek. O gün Beşiktaşlılar, Beşiktaşlı olmanın gururunu coşkuyla yaşayacaktır. Açılışa Beşiktaşlı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız katılacaklar'' şeklinde konuştu.