BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.442,58
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş Bursa maçında Enaramo sürprizi!

Beşiktaş Bursaspor maçında Beşiktaş'ın muhtemel 11'inde Enaramo'nun olacağı söylendi. Bursaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Abone ol

Bursaspor Beşiktaş maçına dair tüm bilgiler burada. Maç hangi kanalda saat kaçta başlayacak? 
 
BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI ANLATIM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN 

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER 
Geçen sezonun aksine bu yıl müthiş bir sezon geçiren Beşiktaş ligde aldığı seri galibiyetler ile 2013 2014 sezonuna harika başladı ve şuan için ligde lider durumda bulunuyor.

Siyah beyazlı ekipte bu zorlu karşılaşma öncesinde futbolcuların morali bir hayli süt seviyede ve geçtiğimiz yıllarda oldukça sıkıntılı geçen Bursaspor deplasmanında bu kez Beşiktaş'ın ne gibi bir sonuç alacağı ise büyük bir merak konusu oldu.

ALMEİDA SAKAT ENARAMO DEVREDE 
Öte ayndan bu sezon ligde Beşiktaş'ı sırtlayan isimlerden birisi olan Hugo Almeida geçen hafta sakatlanmıştı ve bu futbolcunun bu hafta takımındaki yerini alamayacağı açıklandı ve Almeida'nın yerine ise Enaramo'nun ilk 11'de forma giyeceği söylendi.

MAÇ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA? 
Bülent Yıldırım'ın hakemliğini yapacağı ve Bursa Atatürk Stadı'ndaki zorlu Bursaspor Beşiktaş karşılaşması saat 20.30'da başlayacak ve Lig TV kanalından canlı yayınlanacak. Bu maçı İnternetspor.com'dan da an be an takip edebilirsiniz... 
 
BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN