BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Devletin Kürtlerle bir sorunu yoktur

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, "Başbakan 2005 yılında Diyarbakır’a geldiği zaman Kürt sorunu vardır dedi ve o günden bu y...

Abone ol

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, "Başbakan 2005 yılında Diyarbakır’a geldiği zaman Kürt sorunu vardır dedi ve o günden bu yana Türkiye’nin en büyük sorunu olan Kürt meselesi için yoğun çalışmalar yapılarak bugünlere getirildi. Devletin Kürtlerle bir sorunu yoktur" dedi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ve beraberindeki partililer ilçe danışma toplantısına katılmak için Kulp ilçesine geldi. Kulp İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan danışma toplantısına AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik ve AK Parti ilçe teşkilat üyeleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Diyarbakır’ın Türkiye’nin göz bebeği, Mezopotamya’nın kalbi olduğunu Kulp’un ise kendileri için çok değerli bir ilçe olduğunu söyledi. Başbakanın talimatıyla Diyarbakır’ın adeta bir şantiyeye çevrildiğini belirten Milletvekili Beyaz, yatırımların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Beyaz, "Başbakan 2005 yılında Diyarbakır’a geldiği zaman Kürt sorunu vardır dedi ve o günden bu yana Türkiye’nin en büyük sorunu olan Kürt meselesi için yoğun çalışmalar yapılarak bu günlere getirildi. Bu bölgede sadece Kürtlere zulüm yapılmadı; Müslümanlara, Ermenilere de zulüm yapıldı. Bugün çözüm sürecinde kan akmıyorsa bu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısıdır’ ’dedi.
Kulp ilçesinde kadınların üye yapılması konusunda ilçe teşkilatının çok yoğun çalışması gerektiğini belirten AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Diyarbakır’da 128 bin üyenin olduğunu ve bunların 56 binin kadın olduğunu belirtti. Yaklaşan yerel seçimlere önem verdiklerini de söyleyen Milletvekili Mine Lök Beyaz, Kulp ilçesine AK Parti’nin belediye hizmeti sunması için tüm teşkilatın yoğun bir şekilde çalışmasını istediklerini kaydetti.
(İHA)