BIST 10.188
DOLAR 32,36
EURO 34,68
ALTIN 2.394,46
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş bombayı erken patlattı!

Beşiktaş, İspanya'nın Valencia takımında forma giyen, Mehmet Topal'ın takım arkadaşı, orta saha oyuncusu Portekizli Manuel Fernandes'i kiralık olarak transfer etti.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de bir türlü istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Portekizli Manuel Fernandes'i, kiralık olarak kadrosuna katmak için İspanya'nın Valencia kulübüyle anlaşmaya vardı.

Siyah-Beyazlı kulüp, Guti ve Quaresma'nın ardından, önemli bir futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Yapılan önemli transferlere karşın bir türlü istenilen sonuçlar gelmeyince, yönetim devre arası operasyonuna erken başladı. Transfer komitesi, teknik direktör Bernd Schuster'in isteği doğrultusunda, Valencia'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

BEŞİKTAŞ FERNANDES'İN BONSERVİSİNİ 8 MİLYON EUROYA ALABİLECEK

Orta sahada forma giyen Fernandes'in performansından memnun kalınması durumunda, satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş yönetimi, 8 milyon euro karşılığında yıldız futbolcunun bonservisini alabilecek. Devre arasında Sivok ve Fernandes'in kadroya dahil olması ile yabancı sayısı 10 çıkacak Siyah-Beyazlılar'da, Michael Fink ve Matteo Ferrari'nin kendilerinde takım bulmaları istendi. İki futbolcu için birçok kulübün menajer aracılığıyla Beşiktaş Kulübü ile görüşmelere başladığı belirtiliyor. 

VALENCIA 18 MİLYON EURO'YA BENFICA'DAN ALMIŞTI

Futbol kariyerine başladığı Benfica'dan 2007 yılında 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Valencia'ya transfer olan Manuel Fernandes, Valencia'dan önce Premier Lig ekiplerinden Portsmouth ve Everton'da forma giydi. 2007 Temmuz'da transfer olduğu Valencia ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandes, Portekiz Milli Takımı forması da giyiyor.

BURSASPOR'A KARŞI FORMA GİYDİ

5 Şubat 1986 Lizbon doğumlu Manuel Fernandes bu sezon Valencia forması ile 7'si ligde ve 4'ü Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 11 maça çıktı. Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'un Valancia'nın 4-0 mağlup ettiği Bursa'daki karşılaşmada son 9 dakika görev yapmıştı.