BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş A.Madrid ile karşılaşacak

Beşiktaş, 21 Temmuz'da İspanyol 1. lig takımları Granada ve Atletico Madrid ile maç yapacak

Abone ol

Beşiktaş, 21 Temmuz'da İspanya'nın Granada kentinde yapılacak bir üçlü turnuvada, İspanyol 1. lig takımları Granada ve Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Nuevo Los Carmes Stadı'nda yapılacak 3'lü turnuvanın tanıtımı bugün Granada kentinde yapıldı. Verilen bilgilerde TSİ 22.00'de başlayacak ve 3 saat sürecek turnuvada maçların 45'er dakika süreceği ve sıralamanın şu şekilde olduğu bildirildi: Granada-Atletico Madrid, Beşiktaş-Atletico Madrid, Beşiktaş-Granada. Bu yıl 1. lige çıkan Granada kulübünün yöneticisi David Navarro, tanıtımda yaptığı konuşmada ''Beşiktaş ve Atletico Madrid gibi iki büyük kulübü Granada'da ağırlamak bizim için lükstür. Bu turnuva, sezon öncesi hazırlıkta mükemmel bir aperatiftir'' dedi.

Alınan bilgilerde, Beşiktaş'ın 20 Temmuz'da, Atletico Madrid'in ise turnuva günü Granada'ya gelmesinin öngörüldüğü öğrenildi. Galibiyet alanın 3, berabere kalan takımın 1 puan alacağı turnuva sonunda eşitlik olması halinde penaltı atışları yapılacak. Turnuvanın biletleri 10 ila 30 avro arasında satışa sunuldu.