BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Berkin Elvan için doğum günü

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanan Berkin Elvan için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastahanesinde doğum günü düzenlendi. <br/>Okmeydan...

Abone ol

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanan Berkin Elvan için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastahanesinde doğum günü düzenlendi.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen doğum günü etkinliğine Berkin Elvan’ın ailesi ve çok sayıda arkadaşı katıldı. 205 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan’a destek olmak için geldiklerini ifade eden arkadaşları, "Biliyoruz ki o gözlerini açtığında bu ülkenin direnenleri için 2014’e daha fazla umut gelecek. Bizler burada ’Uyan Berkin, iyi ki doğdun’ demek için toplandık. Ailesi ve sevenlerinin Berkin’le beraber direndiği bu 205. günde ’İyi ki doğdun Berkin, bizimle güzel günlere büyümen dileği ile’ demek için balonlarımızı uçuruyoruz" ifadelerini kullandı.
Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan ise, "15 yaşına girdi. 14 yaşında uykuya daldı. Halen sorumluları ortada yok. Burada değilde evinde kutlaması gereken doğum gününü bugün dostlar yalnız bırakmadı. Hastanede kutluyoruz. Berkin’in lise 1’de olması gerekirken hastanede ilaçlarla, serumlarla, vitaminlerle, mamalarla besleniyor. Sorumluları karşımızda görmek istiyoruz. Berkin’imiz uyanacak, kalkacak ve bunlardan hesabını soracak" diye konuştu.
Yapılan açıklamaların ardından Berkin Elvan’ın arkadaşları gökyüzüne balon uçurdu.
(İHA)