BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Beren Saati kimse tanımadı

'Gecenin Kanatları'nda canlı bombayı canlandıran Beren Saat, halkın arasına karıştı, kimse tanımadı

Abone ol

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen 'Gecenin Kanatları filminde 'Gece' isimli bir canlı bombayı canlandıran Beren Saat hafta sonu çekilen sahnede İstanbul turu yaptı.

Maslak'ta uzak mesafeden yapılan çekimlerde, Beren Saat halkın arasına karıştı. Dağınık saçları, makyajsız haliyle filmde hedef aldığı noktaları bir bir kontrol etti.

FARKEDİLMEDİ

Sabah gazetesinin haberine göre; pantolon ve gömlekle sokaklarda dolaşan Saat, hiç kimsenin dikkatini çekmeden bölgeyi kontrol etti. Bu sahnede, üzerine patlayıcıları yerleştiren Beren Saat, eylemi öncesi son kontrolünü yapıyor. Yaklaşık iki saat süren zor çekimlerde son derece başarılı ve soğukkanlı davranan oyuncuya ilk tebrik de ekibinden geldi. Yönetmen Serdar Akar ve yapımcı Murat Tokat, Saat'in performansına hayran kaldı.

GERÇEKÇİ OYUN

Kameraların uzakta bulunması nedeniyle halkın dikkatini çekmeyen Saat, bu sayede son derece gerçekçi bir oyunculuk çıkarmayı başardı. 12 Eylül sonrası, toplumdaki buhrana dikkat çekilen 'Gecenin Kanatları'nda, Beren Saat ailesinin katledilmesinden sonra bir terör örgütüne giren genç bir kadını canlandırıyor. Filmde aşk, intikam, acı, aile kavramları derinlemesine işleniyor.