BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Berbersiz köyde traş sevinci

Baba ocağı Kars'taki köyüne tatil için gelen Memet Kaptan, saçı ve sakalı uzayan hemşerilerini ücretsiz traş etti.

Abone ol

İzmir'de bir kuaför dükkanında çalışan ve baba ocağı Kars'taki köyüne tatil için gelen Memet Kaptan, saçı ve sakalı uzayan hemşerilerini ücretsiz traş etti.

Köyün ilçeye uzak olması nedeniyle özellikle yaşlı ve çocukların traş olamadığını belirten Kaptan, yaklaşık 2 saat içerisinde 28 kişiyi traş etti.
İzmir'in Gülpaşa semtinde kuaförlük yapan Memet Kaptan, tatil için Selim ilçesine bağlı Çıplaklı köyüne geldi. Baba ocağında akrabalarıyla hasret gideren Kaptan, saç ve sakalı uzun olanların çokluğunu görünce köyde traş seferberliği başlattı. Yanında getirdiği malzemeyle hemşerilerinin kapılarını tek tek çalarak traş olmayı düşünüp düşünmediklerini soran Kaptan, birkaç saat içerisinde 28 kişiye saç ve sakal traşı yaptı. Son olarak İsmet Kaplan'ı traş eden Kaptan, köylülerin ilgi odağı oldu.
Köylerine uzak olan ilçeye her zaman gidemediklerini belirten İsmet Kaplan, "Bunun için de saç ve sakalımız bazen çok uzun oluyor. İzmir'den gelen Memet Kaptan, bizi tıraş edeceğini söyleyince çok sevindik" dedi.