BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  GÜNCEL

Beratcan'ın annesinin telefon kayıtları şoke etti

TUZLA'da ormanlık alanda dün cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan olayında ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Beratcan'ın annesinin yasak aşk yaşadığı öne sürülüyor.

Abone ol

İSTANBUL'daki Beratcan cinayetinde sürpriz gelişmeler var. Cinayetle ailenin ilişkilerini araştıran polis annenin yasak aşk yaşadığı iddia edilen servis şoförünün peşine düştü...

Şüpheli firari servis şoförü ile çocuğun annesi arasında telefon kayıtları tespit edildi.

15 gün önce Kartal'da okul dönüşü eve gelmeyen Beratcan Karakütük'ün cansız bedeni dün Tuzla'da bir ormanlık alanda bulunmuştu.

Kartal'da iki hafta önce kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin bir servis şoförünün arandığı öğrenildi. 

OKUL ÇIKIŞI ARACINA ALMIŞ

Aileyi tanıdığı öğrenilen servis şoförünün olay günü de Beratcan’ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Şüphelinin okul çıkışı Beratcan’ın yanına yaklaşarak bir bahaneyle aracına aldığı daha sonra öldürdüğü tahmin ediliyor.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karakütük'ün cesedinin bulunmasıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İlk incelemelere göre çocuğun boğularak öldürüldüğü sanılıyor. 

ANNE İLE YASAK AŞKI ARASINDA TELEFON KAYDI

Karakütük'ün ölümüne ilişkin E.K adlı servis şoförü şüpheli olarak aranıyor. Karakütük'ün cesedine bu şüphelinin telefon sinyallerinden yararlanılarak ulaşıldığı, ayrıca şüpheli ile çocuğun annesi arasında telefon kayıtları tespit edildiği kaydedildi.

Bu arada, gece saatlerinde 3 kişi, olayla ilgili bilgilerine başvurulmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan bu kişiler serbest bırakıldı.

POLİSLER KENDİSİNİ ALMAYA GELDİĞİNİ SANARAK İKİ GÜN ÖNCE KAÇMIŞ

Öte yandan şüphelinin, iki gün önce evinin yakınlarında yapılan başka bir konuyla ilgili operasyon sırasında polislerin kendisini almaya geldiğini sanarak kaçtığı ve ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Kartal'da iki hafta önce kaybolan ve Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün amcası Osman Karakütük, "Bu işi yapanlar bir an evvel bulunsun. Herkes cezasını çeksin." dedi.

CENAZE KARABÜK'E GÖTÜRÜLDÜ

Kartal'da iki hafta önce kaybolan ve Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün cenazesi Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Kartal'daki Hürriyet Mahallesi'ndeki evine getirildi.

"KATİLE İDAM" SLOGANLARI

Karakütük'ün evinin bulunduğu Gökan Sokağı'nda, cenaze gelmeden mahalleli toplandı. Mahalle sakinleri zaman zaman, ''Katile idam'' sloganları attı.

Cenaze arabası evin önüne geldiğinde annesi ve sevenleri göz yaşlarına hakim olamadı. Cenaze geldiğinde dualar okunarak helallik istendi.

Beratcan'ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Karabük’e yola çıktı. Bu arada, cenaze arabası giderken anne Türkan Karabük baygınlık geçirdiği görüldü.