BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Benim babam bebek katili değil!

Gaziantep ’in Şehitkamil ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 66 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıda tutuklanan öğretmenin oğlu isyan etti.

Abone ol

Gaziantep ’in Şehitkamil ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği ve 66 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıda bombacıya yardım ettiği iddiasıyla tutuklanan öğretmen M.H.’nin oğlu S.H. Radikal ’e konuştu.

BOMBACI BİZİ DURDU

Tatile giderken bombacının yolda araçlarını durdurduğunu anlatan S.H., “Bombacı bizi durdurdu ve aracının bozuk olduğunu söyledi. Babam sadece tamirci çağırdı. Sadece 3 dakika durduk ve yolumuza devam ettik. Babamın olayla ilgisi yoktur” dedi.

BABAMI EN ÇOK ÜZEN BEBEK KATİLİ OLARAK ADLANDIRILMASI

S.H., cezaevi ziyaretinde babasının tepkilerini de şöyle aktardı: “Babamı en çok üzen bebek katili olarak adlandırılması. Bana, ‘Ben yıllarca çocukları eğittim. Yüzlerce çocuk yetiştirdim. Biri bir kelime öğrensin diye saatlerce uğraştım. Benim çocukları öldürdüğümü nasıl söyleyebilirler.”

B24 SAATTE 6 KEZ DÖVDÜLER

Babasının 25 senelik öğretmen olduğunu, orucunda namazında birisi olduğunu, 4 evladı ve eşi ile böyle bir işe bulaşmayacağını belirten S.H. babasının kaldığı cezaevinde gardiyanlar tarafından şiddete maruz bırakıldığını öne sürüyor. S.H. “ Gaziantep Cezaevi’ndeki ilk 24 saatte babamı gardiyanlar 6 defa dövmüş. Adana ’daki cezaevinde ilk görüşünde de yüzü gözü perişan olduğu için annemin karşısına çıkmamıştı. Daha suçlu olup olmadığı belli olmayan bir adamı gardiyanlar kendince cezalandırmıştı” diye konuştu.