BIST 2.011
DOLAR 13,47
EURO 15,27
ALTIN 793,59
HABER /  MAGAZİN

Benim adım Cemil yıllar sonra görüntülendi!

Efsane dizi Bizimkimler'in fenomen karakteri Cemil'i canlandıran usta oyuncu Uğurtan Sayıner yıllar sonra götüntülendi.

Abone ol

Fenomen dizi Bizimkiler’de canlandırdığı ‘Cemil’ karakteriyle 90’lı yıllara damga vuran ancak son yıllarda kabuğuna çekilen oyuncu Uğurtan Sayıner, önceki gün Levent’teydi.

Yaklaşık 6 yıldır İzmir’de yaşadığını belirten sanatçı, tiyatroya devam ettiğini söyledi. “Namerde muhtaç değilim” diyen Sayıner, “Günümüz sanatçılarının derdi para olmuş” diye dert yandı.



Uğurtan Sayıner, Bizimkiler dizisinde Cemil karakterine hayat veriyordu. Ünlü oyuncu, 'Sevim koşşş' repliği ile hafızalara kazındı.



Uğurtan Sayıner, 1944 Samsun doğumlu.
İktisat fakültesi mezunu olan oyuncu, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.

Filmografisi:

Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012
Yağmurdan Sonra - 2010
İki Koca Adam - 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005
Falımda Bir Kız Var - 2004
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
El Kızı - 1989
Biri Ve Diğerleri - 1987
Perihan Abla - 1986
İstanbul 1979 - 1979

ÖNCEKİ HABERLER
Sezen Aksu'dan alkışlanacak davranış
Sezen Aksu'dan alkışlanacak davranış
Yeni Honda City, Ne İstediğini Bilenlere
Yeni Honda City, Ne İstediğini Bilenlere
Rusya'dan Türkiye'ye terörle mücadele çağrısı!
Rusya'dan Türkiye'ye terörle mücadele çağrısı!
Kara Sevda'da Ermenek faciasına ince gönderme!
Kara Sevda'da Ermenek faciasına ince gönderme!
Kandil Ankara patlamasını biliyordu günün bomba yazısı
Kandil Ankara patlamasını biliyordu günün bomba yazısı
Zekeriya Öz'ün Instagram fotoğrafı olay oldu
Zekeriya Öz'ün Instagram fotoğrafı olay oldu
PYD Demirtaş'a suikast tarihini açıkladı!
PYD Demirtaş'a suikast tarihini açıkladı!
Twitter'ın başına İranlı Omid Kordestani getirildi
Twitter'ın başına İranlı Omid Kordestani getirildi
Twitter CEO'su Omid Kordestani Kürt mü?
Twitter CEO'su Omid Kordestani Kürt mü?
Dolar ne kadar oldu güne kaç liradan başladı?
Dolar ne kadar oldu güne kaç liradan başladı?