BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL

Bengi Yıldız'ın eşi sessizliğini bozdu

Bodrum'da tatil yaparken yakalanan BDP'li Bengi Yıldız'ın eşinden çarpıcı açıklamalar...

Abone ol

Bodrum tatili sırasında, yanında bir kadınla objektiflere yakalanan BDP Batman Milletvekili Bengiz Yıldız'ın eşi İlknur Yıldız bir konuştu pir konuştu.

Eşinin Bodrum kaçamağını gazetelerden öğrendiğini söyleyen İlknur Yıldız, eşinin yanındaki kadını 'aile dostum' diye tanıtmasına da tepki gösterdi:

"Aile dostumuzsa ben niye tanımıyorum?"

İki çocuk annesi Yıldız, eşinin Bodrum kaçamağıyla ilgili Takvim'e konuştu. Çocuklarının başında olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyleyen Yıldız, eşinin Bodrum'da, üstelik bir kadınla birlikte tatil yaptığından haberi olmadığını söyledi. Eşinin birlikte göründüğü kadını "aile dostum" diye tanıttığını da sözlerine ekleyen Yıldız, "Ben kadını tanımıyorum" dedi.

'KAFAM ÇOK KARIŞIK'

İlknur Yıldız, ayrılık iddialarına da yanıt verdi. "Eşinizden ayrı mısınız, boşanacak mısınız?" sorusuna, "Ayrılık söz konusu değil. Resmiyette de yok, fiili olarak da. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Çok karışık duygular içindeyim. Çocuklarımın başındayım. Ankara'da oturmaya devam edeceğiz. Olayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Çocuklarım benim için önemli. Oğlum 7 yaşında, kızım ise 16. Çocuk olunca biraz farklı bakıyor insan. Onları düşünmek zorundayım" cevabını verdi.

BATMAN'DAN DA TEPKİ VAR!

BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın Bodrum'da tatil yaparken bikinili bir kadınla çekilen şortlu fotoğrafının Takvim Gazetesi'nde yer alması Batman'da da günün konusu oldu. Yıldız’ın bu durumunu gazeteye taşıyan Batman Postası da ilginç bir manşetle haberi okuyucularına duyurdu. Gazete manşetinde Kürtçe "Bengi ev çi hale" (Bengi bu ne hal) başlığı attı.

BATMAN ÖZÜR BEKLİYOR

Batman gazetesi imtiyaz sahibi Kemal Çelik, Kürt siyasetçi olan Yıldız’ın iki dönemdir milletvekilliği yaptığını belirterek, Habertürk'e şunları söyledi: "Yıldız tüm konuşmalarında Kürtçe’yi savunan bir tablo çiziyordu. Böyle bir hataya düşünce biz de ona Kürt halkından gelen tepki olarak Kürtçe bir başlıkla yanıt vermek istedik. Yıldız’a bu hal gerçekten yakışık almadı. Bu durum hem kendisine, hem partisine zarar verdi.

Vatandaş Yıldız’ın özür dilemesini bekliyor. Bu yanlışı kabul edip bir daha bu tür hatalara düşmemesi gerekir. Batman dini açıdan çok kapalı bir kent. Vatandaşlar Yıldız’ın özellikle ramazanda bira ve sigara ile görüntülenmesini yadırgadı.

Bölge halkının hassasiyetleri var, inançları var. Bu şekilde tepkiler oluştu. Bu görüntülerin ramazan ayına denk gelmesi tepkiyle karşılandı. Vatandaşlar çok net ifade etmese de içten içe bir tepkisi var."