BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Ben mehdiyim deyip beynine sıktı

Aşık genç sevdiği kızın babasına gitti. 'Kızınızı seviyorum' dedi. Kanıtlamak için de 'ben mehdiyim ölmem' diyerek silahı çekti.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki kaydını dondurup, bir süre önce Kırıkkale'deki ablasının yanına gelen 24 yaşındaki İsmail Demirci, sevgilisi lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki M.Ç.'nin babasına "Kızınızı nasıl sevdiğimi ispat edeceğim, Ben mehdiyim, ben ölmem" diyerek alnına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

BABASI İMAM

Babasının görevli gittiği Fransa'da imamlık yaptığı belirtilen İsmail Demirci, geçen kasım ayında ikinci sınıfta okuduğu İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ndeki kaydını dondurup, Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi'nde oturan ablasının yanında kalmaya başladı. Demirci, aynı mahallede oturan sevgilisi M.Ç.'nin babasıyla dün akşam bir araya gelerek kızını çok sevdiğini söyledi. Kızın babası H.Ç. de "Babanlar gelir ister, Allah yazdıysa olur" karşılığını verdi. Daha sonra kızın babası H.Ç.'ye ait olduğu belirtilen ruhsatsız tabancayı eline alan Demirci, iddiaya göre "Kızınızı nasıl sevdiğimi ispat edeyim. Ben mehdiyim" diyerek evden dışarı çıktı. 

[PAGE]

BEN ÖLMEM

Sokakta kızın evinin önünde "Ben ölmem" diyen Demirci, alnına dayadığı tabancanın tetiğine bastı. Kanlar içinde yere yığılan Demirci, kızın yakınları tarafından götürüldüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Demirci'nin cenazesi otopsi için Ankara Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi. Demirci'nin, sevgilisinin babasının tabancasını nasıl aldığı ve neden engel olunamadığı henüz anlaşılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.