BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Belluschi yoksa Bursaspor kayıplarda

Bursaspor, dün akşam sahasında Beşiktaş’a yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Bursaspor dün akşam da sakat olan Arjantinli yıldız Belluschi’ni...

Abone ol

Bursaspor, dün akşam sahasında Beşiktaş’a yenilerek kötü gidişini sürdürdü. Bursaspor dün akşam da sakat olan Arjantinli yıldız Belluschi’nin yokluğunu aradı.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olarak istikrarsız görüntüsünü sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum’un göreve gelmesinin ardından çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik alan yeşil beyazlı ekip 2 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

BELUSCHİ YOKSA BURSASPOR YOK
Bursaspor bu sezon Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi’nin oynamadığı maçlarda büyük sıkıntılar yaşıyor. Belluschi’nin oynamadığı 3 maçta rakiplerine mağlup olan yeşil beyazlılar, bu karşılaşmalarda pozisyona girmekte sıkıntı yaşıyor. Sakat olan Belluschi’nin yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak olacağı belirtiliyor

BURSASPOR 13 HAFTA SONRA SAHASINDA MAĞLUP
Bursaspor, Beşiktaş maçıyla birlikte sahasında 13 maçlık yenilmeme serisi de sonlandı. Yeşil beyazlılar en son geçen sezonun 10. haftasında sahasında Kasımpaşaspor’a yenilmişti. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalardan 7 galibiyet elde ederken, 6 kez de rakipleriyle berabere kaldı.
(İHA)