BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  DÜNYA

Ya komşuları fark etmeseydi...

Konya’nın Akşehir ilçesinde bir evde çıkan yangını fark eden komşular yardıma koştu. 2 katlı müstakil evde ikamet eden aileyi uyandıran komş...

Abone ol

Konya’nın Akşehir ilçesinde bir evde çıkan yangını fark eden komşular yardıma koştu. 2 katlı müstakil evde ikamet eden aileyi uyandıran komşular, 2’si çocuk 6 kişiyi kurtararak büyük bir facianın önüne geçti.
Olay, İlçeye bağlı Yarenler Mahallesi Akyer Sokak numara 6’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz neden çıktığı belli olmayan yangını fark eden komşular, eve giderek uyuyan Can ve Daldal ailesini uyandırdı. Evin alt katında oturan baba Erkan (39), anne Raziye (35) çocukları 4 yaşındaki Alperen ile 15 günlük Akif Daldal bebeği alarak dışarı çıktı. Üst katta oturan Erkan Daldal’ın kayınpederi Haşim (57) ile kayınvalidesi Şerife Can’da (59) komşuların yardımı ile çıkartıldı.
Ailelerin evden çıkmasından birkaç dakika sonra ev alevler içinde kaldı. Vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan Akşehir Belediyesi ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Can kaybının olmadığı 2 katlı evde maddi hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)