BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye selzedelere sahip çıktı

Hafta sonu yağan şiddetyi yağmurda evleri zarar gören vatandaşlara Altındağ Belediyesi sahip çıktı.

Abone ol

Ankara’da hafta sonu yağan şiddetli yağmurun ardından Altındağ Belediyesi, selzedelere yardım eli uzattı. Yağışlar nedeniyle çöken gecekonduların sahipleri Altındağ Belediyesi’nin yardımları sayesinde hayata yeniden tutundular.

Yağmurun yarattığı hasarı görmek ve sel nedeniyle çamur deryasına dönen evleri yerinde incelemek için olay yerine giden Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Altındağ Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Kangırtay ve Altınay Yardım Organizasyonu Sorumlusu Gülten Hitay, evlerde incelemelerde bulunduktan sonra acil ihtiyaçların tespitini yaptılar. Belediyenin ziyareti sayesinde umutlarının yeniden yeşerdiğini söyleyen ev sahipleri, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.

SELZEDELER KONUKEVİNDE

Bugün olay yerine bir ziyaret gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel ise incelemelerde bulunduktan sonra gerekli yardımların yapılması için Altındağ Belediyesi’nin ilgili birimlerini harekete geçirdi. “Hiç kimsenin mağdur olmasını istemeyiz. Herkese gereken yardımlar yapılacak.” diyen Temel, Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne onarılması gereken evlerin onarılması konusunda talimat verdi. Temel, evleri tamamen çöken ve oturulamayacak durumda olan ailelerin de Altındağ Belediyesi Konukevlerinde misafir edileceğini belirtti.