BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye mühürledi Başkan nikah kıydı

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, belediye tarafından mühürlenen salon açılarak aynı belediye başkanının katılımıyla nikah töreni yapıldı.

Abone ol

Zabıta ekipleri tarafından mühürlenen bir kafede gerçekleştirilen düğünde belediyenin CHP'li Başkanı Mehmet İnce nikah kıyarken, Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz ve Narlıdere Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Abdül Batur nikaha şahitlik etti.

Salonun mührünün Belediye Başkanı İnce'nin bilgisi dahilinde söküldüğü belirtildi.

Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çifti belediyeden aldıkları nikah tarihinin ardından düğün ve nikah için Güzelbahçe'deki bir salonla anlaştı. Güzelbahçe Belediyesinde çalıştığı öğrenilen Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çifti düğün tarihini beklemeye başladı.

Törenin yapılacağı kafe ruhsatındaki bazı eksikler yüzünden Güzelbahçe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından işletmeye kapatılarak mühürlendi. Mühürlenen kafede gerçekleşecek olan genç çiftin düğün ve nikah merasimine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mehmet İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz de davet edildi.

İddiaya göre; düğün ve nikahın gerçekleşmesi için mühür sökülerek davetliler beklendi. Düğünün başlamasının ardından kafeye gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mehmet İnce, davetlileri selamladıktan sonra nikah töreni için masaya oturdu.

Şahitlik yapacak olan Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz ve Narlıdere Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Abdül Batur'un da gelmesiyle birlikte Başkan Mehmet İnce tarafından genç çiftin nikahı kıyıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur genç çifte mutluluklar diledi.

Nikah töreninden sonra telefonda gazetecilerin sorularını cevaplayan İnce, kafenin mühürlü olduğundan haberi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ama o konunun hukuki boyutu. O konuya belediyenin ilgili birimleri bakar gereğini yapar.

Burada gençlerin mutluluğu söz konusu. İnsanların doğumları, ölümleri ve düğünleri gibi önemli günlerinde yanında olmak benim görevim. Gençler beni davet etti ve nikahlarını kıymamı istedi. Başkan olarak benden nikahını kıymamı isteyen birileri olursa nerede isterlerse
istesinler gerek bodrumda gerek dağ da, nerede olursa olsun ben gider o nikahı orada kıyarım. Bu benim vazifemdir."