BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.443,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Belediye, 1 yıllık icraatlarını anlattı

Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Şimdi hesap zamanı. Üsküdar Belediyesi bu hesabı vermek için halkın karşısında.

Abone ol

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Yerel Yönetimler konulu Danışma Meclisi toplantısına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili, Üsküdar Sorumlusu ve Deprem Komisyonu Başkanı İdris Güllüce, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Çelik, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı 1. Bölge Sorumlusu Hasan Kılıç, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Zekeriya Erdim, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, AK Parti Üsküdar Yönetim Kurulu ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılırken Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nin tıklım tıklım dolması dikkatlerden kaçmadı.

Gecede, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Sorumlusu İdris Güllüce ile AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç birer konuşma yaptılar. Suat Kılıç, AK Parti Belediyeciliğinin marka isimlerinden biri olma yolunda büyük adımlar attığını ifade ettiği Mustafa Kara’ya başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket verdi. AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç’ın ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 1 yıllık faaliyetleri hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.

Mustafa Kara konuşmasında; Üsküdar’ı 4 bölgeye böldüklerini, bu bölgelerdeki ihaleleri güçlü firmalara vermeye çalıştıklarını, Nisan 2010’da ihalelerin biteceğini, Mayıs ayından itibaren yaz sonuna kadar tüm çalışmaları adım adım tamamlayacaklarını ifade etti. Üsküdar Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi Hayrettin Şallı’nın konuşmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Üsküdar Koordinatörü Atilla Üstündağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Atilla Üstündağ’ın yaptığı bilgilendirme sonrası Üsküdar Belediyesi’nin 1 yıllık faaliyetlerinin sunumu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen tarafından gerçekleştirildi. 18 dakikalık sunum gösterisi salonu dolduran Üsküdarlılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.