BIST 10.169
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,37
HABER /  GÜNCEL

Belçikalı turistler kendilerinden geçti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Belçikalı turistler, ülkelerinin Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselmesini büyük bir coşku ile kutladı...

Abone ol

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Belçikalı turistler, ülkelerinin Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselmesini büyük bir coşku ile kutladı.
Kuşadası’na tatil için gelen Belçikalı turistler şehir merkezindeki cafe, bar ve restoranlarda Brezilya’da devam eden Dünya Kupas’ndaki Belçika ile ABD arasında oynanan 2. tur maçını izledi. Belçikalı taraftarlar sarı-siyah ve kırmızı renklere bürünerek, ülkelerinin bayrakları ve ilginç kostümleriyle maçı izlerken, uzatmaya giden karşılaşma nedeniyle büyük heyecan yaşadılar. Belçikalı taraftarlar, uzatma bölümünde takımlarının ABD’yi 2-1 yenmesiyle maçı izledikleri cafe, bar ve restaurantları stadyuma çevirdiler. Kuşadası’ndaki bazı iş yerleri Belçika - ABD maçı sonrası Türk eğlencesi düzenlerken, Belçikalı taraftarlara maç sırasında Kuşadalılar ile yerli tatilciler de destek verdi.
Belçika Milli Takımı’nın uzatma bölümünde attığı gollerle ABD’yi elemesinin ardından Belçikalı turistler çeyrek final coşkusunu doyasıya yaşarken, ülkelerinin Dünya Kupası’nda mutlu sona ulaşacağını iddia ettiler.
(İHA)