BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  DÜNYA

BEKO BASKETBOL LİGİ’NDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Beko Basketbol Ligi’nin 29. hafta karşılaşmasında Banvit, evinde Antalya Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak. <br/>Ligde normal sezonun sonun...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nin 29. hafta karşılaşmasında Banvit, evinde Antalya Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak.
Ligde normal sezonun sonuna yaklaşılırken, ilk iki iddiası devam eden Bandırma ekibi ile var olma savaşı veren güney temsilcisi Antalya Büyükşehir Belediye arasındaki zorlu mücadele, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak. Hafta içi liderlik mücadelesinde deplasmanda Galatasaray Medical Park ile karşı karşıya gelen, ancak sahadan mağlup ayrılan Bandırma ekibi, ligi ikinci sırada bitirmek ve Play-off serilerinde saha avantajını ele geçirmek istiyor. Önümüzdeki hafta Aliağa Petkim ile deplasmanda karşılaşacak olan Banvit, sonrasında ise tekrar karşılaşmasında Tofaş ile oynayarak normal sezonu noktalayacak. Rakip Antalya Büyükşehir Belediye, ligde kalmak için son iki maçını kazanmak zorunda.
İki takım arasında Antalya’da oynanan ilk karşılaşmada uzatmalarda maçı 100-95 önde tamamlayan Banvit, sahadan galip ayrılan taraf olmuştu.
(İHA)