BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.451,59
HABER /  GÜNCEL

Beckhamın selamının sırrı video

Beckham, Rıdvan Dilmen'le bir tıraş bıçağı reklamı için ekran karşısına geçerken reklamdaki selamın sırrı da ortaya çıktı..

Abone ol

Reklam filmi için Rıdvan'la kamera karşısına geçen Beckham, elini kalbine koyuyor ve eğilerek 13'üncü asırdan kalan geleneksel ahilik selamını veriyor.

İngiliz yıldız futbolcu David Beckham ile Rıdvan Dilmen'in bir araya geldiği Gillette'in yeni reklam filmini çeken yönetmen Ezel Akay, Beckham'a ahilerin geleneksel Anadolu selamını yaptırdı.

Madrid'te çekilen filmde sağ elini kalbinin üzerine koyup eğilen Beckham'ın bu geleneksel selamı çok sevdiği belirtildi. Bilgisayar efekti kullanılmadan çekilen reklam filminde Beckham, 13'üncü yüzyılda Anadolu'da yayılan ahilik geleneğine özgü selamı veriyor.

Reklamda Dilmen, kendisiyle özdeşleşen "gol olur" yorumunu yaparken Beckham, alışılmış frikik gollerinden birini attıktan sonra tribündeki Rırdvan'ı bu şekilde selamlıyor.

'TAM BİR PROFESYONEL'

Rıdvan Dilmen, reklam hakkında şunları anlattı: "Çekim tam 9 saat sürdü. Beckham tam bir profesyonel. Çekime doktoru, avukatı ve menajerleri ile gelmiş. Futbolun dışında ilişkilere ciddi bir mesafe koyuyor. Ama sahaya indiği zaman müthiş sakin ve sempatik. Kesinlikle kaprisli değil."

İşte reklamdan bazı ilginç notlar: Toplam 153 kişi görev yaptı Beckham teknik direktörü Capello'dan özel izin alarak çekimlere katıldı. n Beckham D&G takım elbise giydi, Rıdvan'ın kostümü ise Türkiye'den getirildi