BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,72
ALTIN 2.428,91
HABER /  MAGAZİN

Beckham ailesinin aldığı saray yavrusu

İngiltere'nin ve Dünya'nın en büyük futbolcularından David Beckham Miami'den ultra lüks bir malikane satın aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın Miami'de futbol takımı kurmaya çalıştığı iddiaları günden güne gerçeklik kazanmaya başlıyor.

Dünya futbolunun ve İngiltere'nin efsane futbolcu David Beckham Miami'de futbol takımı kurmaya çalıştığı iddiaları günden güne netlik kazanmaya başlıyor. İddialara göre Beckham'ın, Miami'de oluşturulacak yeni bir takım için 25 milyon doları gözden çıkarmış durumda olduğu hatta stadyum ve transferler gibi ek gelirler için  'American Idol' programının yapımcılarından Simon Fuller ile ortak olacağı dahi belirtildi.

2.20140203142848.jpg

Kimilerine göre bu sadece bir iddia iken kimilerine göre Beckham'ın yazdan beri Amerika'da federasyon ile altyapı çalışmaları içinde olduğu belirtilmişti. Ünlü oyuncu hakkında çıkan spekülasyonları doğrular nitelikte bir adım attı.

1.20140203142955.jpg

Eski yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde Miami'den 11.5 milyon sterline 7 yatak odalı, içerisinde sineması ve özel çatı katı ile özel havuz bulunan okyanus kenarında ultra lüks bir malikane satın aldığı ortaya çıktı. Yakışıklı futbolcunun yakın çevresine bundan sonraki yaşantılarının Miami'de sürdürecekleri için çocukları ve eşi Victoria için en iyisini istediğini belirterek bu evi aldığı iddia edildi. Beckham'ın Miami sahilinden malikane satın alması geçtiğimiz günlerde açıklanan Miami futbol takımını kurma iddialarını iyiden iyiye güçlendirdi.