BIST 9.947
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.430,15
HABER /  DÜNYA

Bebek yanmaktan son anda kurtarıldı

Bursa’da, Romanların kaldığı çadırlarda sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle çıkan yangından bir bebek son anda kurtarıldı.<br/>Edinilen bilg...

Abone ol

Bursa’da, Romanların kaldığı çadırlarda sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle çıkan yangından bir bebek son anda kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi’nde dere kenarında çadırda eşi ile birlikte kalan Leyla Gönültüş, bebeğinin üşümemesi için sobayı yaktıktan sonra markete gitti. Çok geçmeden alev topuna dönen çadırdaki bebek, diğer çadırdaki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangında iki çadır küle döndü. İtfaiye ekipleri yangını diğer çadırlara sıçramadan söndürürken, Yücel ve Leyla Gönültaş çifti ile yakınları, "Yandık Allah’ım yandık. Kış ortasında çadırsız kaldık. Her şeyimiz yandı. Şimdi ne yapacağız?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Çevrede inceleme yapan itfaiye görevlileri, soba borularının çadırın naylonları ile temas ettiğini, bu çadırlarda da yangın tehlikesi olduğunu söyledi. İtfaiye görevlileri buraya teneke ya da başka yanmaz bir cisim konularak önlem alınmasını istedi.
(İHA)