BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,95
ALTIN 2.445,38
HABER /  DÜNYA

G.Saraylı futbolcuların galibiyet sevinci

Kopenhag galibiyetinin ardından açıklama yapan Galatasaraylı futbolcular, takımlarına yakışan bir şekilde oynadıklarını ifade ettiler. <br/>...

Abone ol

Kopenhag galibiyetinin ardından açıklama yapan Galatasaraylı futbolcular, takımlarına yakışan bir şekilde oynadıklarını ifade ettiler.
Sar-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Felipe Melo, galibiyetin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, “Galatasaray’a yakışan bir şekilde oynadık. Mücadele ettik. Agresif bir futbol oynadık. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İleride umutlu olmamız açısından önemliydi. Real Madrid’in ya da Juventus’un ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Bizim için önemli olan kendi takımımızın ne yaptığı” dedi.
Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz da oyunun hakiminin kendileri olduğunu hatırlatarak, “Skorun vermiş olduğu avantajla birlikte gevşedik biraz ve golü yedik. Taraftarımız müthişti. Ama artık bu maçı unutup Kayserispor maçına odaklanacağız. Bana inanan taraftarı mahcup etmeyeceğim. Kopenhag’tan da istediğimizi alırsak gruptan çıkma şansımız yüksek” diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın bir diğer golcüsü Didier Drogba, harika bir maç olduğunu ve galibiyeti hak ettiklerini dile getirdi.
(İHA)