BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

BDP'li Önder, intihar anını anlattı!

Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık'ın oğlunun ölümüne ilişkin konuştu.

Abone ol

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Sırrı Sakık'ın oğlunun ölümüyle ilgili ''Sırrı gece bir sesle uyanıyor. Sidar balkonda 'Baba seni çok üzdüm. Sana çok üzüntü verdim' diyor. 'Sidar yapma, etme' derken kendisini atıyor. Hadise bundan ibaret'' bilgisini verdi

İŞTE SİDAR SAKIK'IN ATLADIĞI BALKON!

Sidar Sakık'ın cenazesinin bulunduğu Keçiören'deki adli tıp kurumuna gelen Önder, burada gazetecilere olayla ilgili açıklama yaptı.

Dün akşam Sırrı Sakık'ın evinde olduklarını anlatan Önder, dışardan silah sesleri gelmesi üzerine Sakık'ın oğlunu arayarak eve gelmesini istediğini söyledi.

İÇİNE KAPANIKTI

Sidar Sakık'ın kendisi evden ayrıldıktan sonra geldiğini belirten Sakık, ''Annesini çok erken yaşta kaybetmişti. İçine kapanık bir evladımızdı. Sırrı gece bir sesle uyanıyor. Sidar balkonda 'Baba seni çok üzdüm, sana çok üzüntü verdim' diyor. 'Sidar yapma, etme' derken kendisini atıyor. Hadise bundan ibaret'' diye konuştu.

YAKINLARI BALKONDA AĞITLAR YAKTI

Kız arkadaşından ayrıldığı için intihar ettiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Önder, ''Böyle bir şey olmadığını'' ifade etti.

Önder, Sidar Sakık'ın annesinin yanında defnedileceğini kaydetti.

Bu arada Sidar Sakık'ın yakınlarının, olayın yaşandığı evin balkonunda ağıtlar yaktıkları görüldü.

CENAZE YARIN DEFNEDİLECEK

Sırrı Sakık da taziyeleri Hoşdere Caddesi'ndeki ofisinde kabul ediyor.

BDP'den yapılan açıklamada ise Sidar Sakık'ın cenazesinin, yarın Yıldız Orta Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.