BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.429,20
HABER /  MEDYA

BDP'li Baydemir'den Bahçeli hesabı

BDP'nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Osman Baydemir öyle bir hesap yaptı ki Bahçeli'yi aratmadı.

Abone ol

Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya transfer olan Osman Baydemir, MHP lideri Bahçeli'ye destek verdi. Arabasının plakasını 63 olarak değiştirdiğini anlatan Baydemir, seçim sisteminin adaletli olmadığını anlattı. Baydemir, seçim giderleri için arabasını bile satabileceğini söyleyen Baydemir, medyanın da tüm siyasi partilere eşit mesafede olması gerektiğini ifade etti.

MHP lideri Bahçeli, Şanlıurfa'daki seçim çalışmalarını Habertürk'te anlattı. Balçiçek İlter'in sorularını cevaplayan Baydemir, partisinin henüz bir bütçe belirlemediğini kendisinin de aday olmadan önce mal beyanında bulunduğunu söyledi. Baydemir, seçimler için arabasını da satabileceğini söylerken, aracın plakasını da 63 olarak değiştirdiğini anlattı. Diyarbakır'ın plakasının 21 olduğunu ve üçle çarptığını söyleyen Baydemir, bu hesapla MHP lideri Bahçeli'nin hesaplarına destek olduğunu anlattı.

"SEÇİMLER ADALETLİ DEĞİL" 

Türkiye'deki seçimlerin adaletli olmadığını da iddia eden Baydemir, medyanın ayrım yapmadan tüm siyasi partilere kapılarını açması gerektiğini söyledi. Baydemir çözüm süreci için yine Abdullah Öcalan'ı adres gösterdi. İşte Baydemir'in o sözleri;