BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

BBPnin başına uzun saçlı aday

Yazıcıoğlu'nun kazada hayatını kaybetmesinin ardından BBP'de genel başkanlık süreci başladı. İlk aday uzun saçlarıyla dikkat çekiyor.

Abone ol

BBP'nin 24 Mayıs tarihinde yapılacak Olağanüstü Kurultayı öncesi Sivas'ta İyilik Derneği Başkanlığı'nı da yürüten Yrd. Doç. Dr. Adem Işık adaylığını açıkladı. Uzun saçları ile dikkat çeken Işık, "Bayrağı devralmaya hazırım" dedi.

Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun, seçim gezisi sırasında Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında yaşamını yitirmesinin ardından BBP'de yeni genel başkan seçimi için süreç başladı.

BBP Sivas İl Başkanlığı'nda bugün basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eski Çağ Tarih bölümü öğretim üyesi ve aynı zamanda kentte faaliyet gösteren İyilik Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Adem Işık 24 Mayıs'taki kurultayda genel başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Yazıcıoğlu'nun ideallerini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Işık, "Sayın Genel Başkanımızın açmış olduğu bu ışıklı yolu ilelebet devam ettirmek üzere bu bayrağı devralmaya hazırım" diye konuştu.

Uzun saçları ile dikkat çeken Adem Işık, genel kurul öncesinde mevcut Geçici Genel Başkan Yaşar Topçu ve Tuna Koç'un ardından adaylığını açıklayan üçüncü isim oldu.

İŞTE BBP'NİN BAŞINA GEÇMEYE ADAY OLAN ADEM IŞIK

[PAGE]