BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,00
ALTIN 2.470,01
HABER /  POLİTİKA

BBPli Topçu Sivasta konuştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''BBP anlayışında millet bir bütün olarak vardır'' dedi.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''BBP anlayışında millet bir bütün olarak vardır'' dedi.

Topçu, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, MKYK üyesi Mustafa Korkmaz, partisinin il yönetimiyle birlikte Sivas'ın Şarkışla ilçesine geldi. Belediye binası önünde partililerce karşılanan Topçu, Belediye Toplantı Salonunda yaptığı konuşmada, eSki BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı dolayısıyla Şarkışlalılara baş sağlığı dilemek ve teşekkür etmek için ilçeye geldiğini söyledi.

Konuşması sırasında duygulanan Topçu, şöyle konuştu:

''Tabi burada bugün ebedi siyasi liderim, genel başkanımın baba ocağında bulunmaktan dünyanın en şerefli ve ömrüm boyunca unutmayacağım duygularını yaşıyorum. Ben bu vesileyle Şarkışlalılara en kalbi duygularımı kendi adıma ve partililerim adına sunmak istiyorum. Sizler ne kadar gururlansanız azdır. Çünkü siz Türk tarihine, İslam tarihine belki ender olarak düşecek bir lider çıkarttınız, bir lider yetiştirdiniz. Bunun için de Türk İslam dünyası adına, Türk milleti adına sizlere şükran duyuyorum, hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.''

Topçu, Yazıcıoğlu'nun emaneti olan baba ocağına, ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını da belirtti. Topçu'nun konuşmasının ardından Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte helikopter kazasında hayatını kaybedenler için dua edildi.

Topçu daha sonra Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin'i makamında ziyaret etti.

Altınyayla ilçesine de geçerek, BBP'den seçilen Altınyayla Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak'ı da ziyaret eden Topçu, ilçeye hizmet noktasında, projelerin takibi ve bürokratik alanlarda her türlü desteği vereceklerini söyledi.