BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

BBP'den Sincan Belediyesi'ni ziyaret

BBP'nin yeni Sincan ilçe yöneticileri Sincan Belediye Başkanı Mustafa TUna'yı ziyaret etti.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Başkanı Satılmış Yücel ve yönetimi Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı makamında ziyaret ettiler. BBP yöneticileri Başkan TUna'yı 25 Mart'ta Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma etkinliğine davet etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Sincan bölgesinde yapılan projeler konuşuldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yöneticilik, Orta ve uzun vadede olacakları görebilmektir diyen Başkan Tuna, Sincan’ın kabuğunu kıracak bir çok projenin devam ettiğini söyledi. Tuna; ziyaretlerinden dolayı BBP Sincan İlçe Başkanı Satılmış Yücel ve yönetimine teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde ilçe kongresi yapılarak göreve gelen yeni BBP Sincan İlçe Başkanı Satılmış Yücel; Sincan’ın sürekli gelişmekte olduğunu ve halkın bu gelişime layık olduğunu vurguladı. Yücel, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür etti ve Tuna’yı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu şehadet yıldönümü olan 25 Mart 2010 tarihinde Tacettin Dergahı’nda dualarla anmak için düzenlenecek olan Beyaz Buluşmaya davet etti.