BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,13
ALTIN 2.472,14
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

BBP terörü işte böyle bitirecek!

Artan terör muhalefetin de gündeminde. İşte BBP lideri Topçu'dan terörü bitireceğini açıkladığı mücadele formülü

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, "Ulaşamadığın karakolları ne diye tutuyorsun? Orada bin evladımızı görevlendirin, tek işi bunlarla, terörle mücadele etmek olsun. Onlar gibi orada yaşasın ve terörün sonunu getirsinler. Tek bir işi olsun. Devlete kılıç çekenin başını, önüne düşürün." dedi.

Kayseri'de gerçekleştirilen bir derginin ödül törenine katılan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu  Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar ve Anafartalar'da düşmanın sonu ne olduysa terör örgütünün de sonunun o olacağının söyledi.

Topçu, "Bu millet bir ve beraber yürüyecektir. Bırakın şu ittirip kaktırmayın da bir araya gelin. Şu Amerika Birleşik Devletleri'ne, şu Avrupa Birliği'ne, şu İsrail'e gerekeni yapın. Yoksulluk diz boyu, sesimiz çıkmıyor. Yüzde 11,7 büyüdük deniyor. Emekliler çiftçiler, büyüdük mü o kadar? Şu dökülen kanlara analar artık sabredemiyor. Çare olun, çare. Ulaşamadığın karakolları ne diye tutuyorsun orada? Orada bin tane evladımızı görevlendirin, tek işi bunlarla mücadele etmek olsun. Onlar gibi orada yaşasın ve terörün sonunu getirsinler. Tek bir işi olsun. Devlete kılıç çeken başı, önüne düşürün. Bunu yapsın. Sonra dön ABD’ye ve AB’ye, ‘Sen benden ne istiyorsun’ diye sor. Bin yıllık tarihimizi söyle. Ve ay-yıldızlı bayrağımız olmadan Amerika’nın gittiği ülkelerde verdiği kayıplara bakması gerektiğini söyleyin.” dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, konuşmasında, dik ve iradeli olunması gerektiğinin altını çizerek, "Nasıl Başbakan bir 'One minute' dedi, tüm ülke ayağa kalktı. İşte bunun gibi büyük Türk Milleti irade bekliyor. Millet olarak iradeli durmayı gösteren bir temsilcinin arkasında dururuz. Terör örgütü konusunda gelinen noktada artık iktidarı ile muhalefeti ile Meclis'ten yaptırım bekliyor bu millet. 8 yıldır iktidardaysanız bunu çözün, milletin meselelerine çare olun. İrade olunca terörün sonu gelir." diye konuştu.