BIST 10.602
DOLAR 32,23
EURO 35,01
ALTIN 2.425,02
HABER /  GÜNCEL

Bayülgen hangi kanala geçiyor?

Yayına her geç girdiğinde Kanal D yönetimini eleştiren Okan Bayülgen’in sonunda başka bir kanalla anlaştığı iddia edildi! Peki Okan hangi kanala gidiyor?

Abone ol

Okan Bayülgen’in Televizyon Makinası programı cumartesi gecesi Benimle Dans Eder misin yarışması nedeniyle gece 01.00’de yayına girdi. Bu duruma sinirlenen Bayülgen, programın açılışında Kanal D yönetimine isyan ederek, “Fucking television, fucking television” diyerek programı açtı. Bayülgen, “Bu saatte buradaki seyircilerle Kanal D binasını ele geçirebilirim. Burada tek bir yetkili bile yok şu anda. Kanal D yönetimi bunu duysun” şeklinde konuşmasına devam etti.
Benimle Dans Eder misin programına da ağır eleştirilerde bulunan Bayülgen, “Saçma sapan bir dans yarışması yüzünden niye geç giriyorum. Orada kimin kiminle dans ettiği belli değil. O oy verenler kalkıp kendileri dans etsinler” dedi.
Bayülgen’in program boyunca sık sık “fucking television” sözünü kullandığı görüldü.
Peki neydi bu Bayülgen’in hırçınlığı... Yayına geç girilme konusu ise uzun süredir Kanal D’deyle çalışan Bayülgen’in programları genelde yayına çok geç giriyordu. Durum pek yayına geç girilmesi değildi. İddalara göre Bayülgen, Sabah grubunun yeni kanalı Kanal 1 ile görüşüyordu. Bayülgen’in 2006 Dünya Kupası maçlarını yayınlama hakkını alan ve kısa süre sonra yayın hayatına başlayacak Kanal 1 ile yüksek bir miktarda transfer pazarlığına giriştiği gelen dedikodular arasında.
Ciner Grubu’nun patronu Turgay Ciner, Kanal 1 ile ilgili olarak, “Popüler bir kanal olacak. Çalışan insana saygı duyarım. İşini iyi yapana hayran olurum. Dolayısıyla medya veya maden konusunda çalışan herkese, başarılı olan insana saygı duyarım, koşullara göre davranırım” demişti.

Kaynak: www.medyacafe.com