BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

Bayrampaşa'daki AVM'de büyük panik!

İstanbul'da Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul AVM'de iki DEAŞ şüphelisinin bulunduğu araç polisi alarma geçirdi. Araçtaki şüpheliler gözaltına alındı.

Abone ol

İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul AVM otoparkında şüpheli araç paniği yaşandı. Polis otoparkı giriş ve çıkışlara kapattı. Otopark aynı zamanda Esenler Otogarı'nın hemen bitişiğinde yer alıyordu. Yapılan inceleme sonrası olayda DEAŞ bağlantısı çıktı.

Bayrampaşa'da bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkındaki şüpheli araç, polis tarafından incelendi.

Bayrampaşa'da AVM'de polis tarafından incelenen aracın, polisin bir süredir takibinde bulunan terör örgütü DEAŞ üyesi iki kişiye ait olduğu öğrenildi. Polisin yaptığı operasyonda, iki DEAŞ'lı gözaltına alındı. Bir şüphelinin yaralı olarak ele geçirildiği anlaşıldı. Polis daha sonra AVM'nin otoparkındaki araçta bomba ve silah incelemesi yaptı.

KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE PATLATILDI

Yapılan incelemelerin ardından şüpheli araç bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde fünyeyle patlatıldı. Araçla ilgili inceleme sürüyor. 

YÜKLÜ MİKTARDA BOMBA

İstanbul  Bayrampaşa'da bulunan Forum  İstanbul AVM otoparkında bulunan ve içinde 4 DEAŞ'lı teröristin gözaltına alındığı şüpheli araçla ilgili Emniyet kaynaklarından ilk açıklama geldi. Araçta yüklü miktarda bomba olduğu bilgisi paylaşıldı.

2 HÜCRE ÇÖKERTİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince koordineli olarak yapılan çalışmalarda bahse konu adreslerde bulunduğu belirlenen şahıslara ait 1 adet araç ve motosikletin Bayrampaşailçesindeki bir alış veriş merkezinin açık otoparkında olduğu tespit edilmiş, araçlarla birlikte DEAŞ terör örgütü üyesi biri yaralı olmak üzere 4 şahıs 28.10.2017 günü saat: 16.00 sıralarında yakalanmış 2 hücre çökertilmiştir.

EVE BASKIN YAPILDI

Polisin  dün akşam Bayrampaşa'da bir eve baskın düzenlediği, tam 21 piknik tüpü, çok miktarda çivi ele geçirdiği öğrenildi.Evde kimsenin bulunmadığı belirtildi. Operasyonda yakalanan DEAŞ'lı sayısı ise 4'e çıktı.