BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  GÜNCEL

Bayramlaşırken başından vuruldu

Tekirdağ'da bayram namazı çıkışında cami önünde yakınlarıyla bayramlaşan bir kişi, başına isabet eden kurşun sonucu hayatını kaybetti

Abone ol

Zanlı Hrant Dink katil zanlısı Ogün Samast’ın amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı.

Olay bayram namazı çıkışı Karadeniz Mahallesi Camii’nde meydana geldi. 40 yaşındaki Trabzonlu döner ustası Turhan Samast cami çıkışı belindeki tabancayı çıkartarak rast gele ateş etmeye başladı. Samast’ın tabancasından çıkan bir kurşun o esnada cami avlusunda bayramlaşan kaporta ustası 32 yaşındaki Murat Serdar’ın başına isabet etti. Serdar başına aldığı tek kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI SAMAST'IN AKRABASI

Olaydan sonra Samast, Çarşı Polis Merkezi’ne gelerek silahı ile birlikte telim oldu. Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Samast, “Kaza ile oldu. Pişmanım. Nasıl oldu anlamadım.” dedi. Emniyete ifade için götürülen katil zanlısı Samast’ın Gazeteci Hrant Dink’in katil zanlısı Ogün Samast’ın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. Samast’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ANNE, “OĞLUM BENİ BAYRAM SABAHI NEREYE BIRAKTIN”

Serdar’ın ölüm haberi ile cami bahçesine gelen anne Fatma Serdar, sinir krizleri geçirdi. Ağıtlar yakan anne Serdar, “Oğlum beni bayram sabahı nereye bıraktın. Murat’ım nereye gittin. Oğlumu getirin. Murat’ımı getirin. Tabancayı kullanmayı bilmiyordun. Niye taşıyorsun. Ciğerimi yaktınız” diye göz yaşları döktün.

CAMİ ÇIKIŞI ATEŞ ETMEK ADETMİŞ

Öte yandan polis ekipleri cami bahçesinde yaptığı incelemede onlarca mermi çekirdeğine rastladı. Trabzonluların ağırlık olarak yaşadığı mahallede cami çıkışı havaya ateş etmenin adet olduğu kaydedildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Serdar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.



TACİZCİSİNİ ACİL SERVİSTE YAKALATTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 
[PAGE]ACİL SERVİSE GELİNCE...
Tedavi için taciz ettiği hemşirenin görevli olduğu acil servise gelince yakalandı.
ANTALYA'da önceki gece hastanedeki nöbet çıkışında bir kişinin tecavüz girişimiyle karşılaşan hemşire H.S., şüphelinin elinden bağırarak kurtuldu. Olaydan sonra kaçan şüpheli İ.F, tedavi için hemşire H.S.'nin görevli olduğu hastaneye gidince yakalandı.

Olay önceki gece saat 00.30 sıralarında Pınarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi Dumlupınar Bulvarı kavşağında meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde görevli hemşire H.S. önceki gece iş çıkışı yürüyerek evine doğru yola çıktı. Çalıştığı hastaneye yakın noktada H.S.'ye saldıran şüpheli, yere yatırıp öpmeye çalıştı. H.Ş.'nin bağırması üzerine tecavüzden vazgeçen saldırgan, hemşirenin cep telefonunu gasp ettikten sonra kaçtı.

Hastaneye geri dönen hemşire H.S., durumu polise bildirip saldırganın eşkal bilgilerini verdi. Antalya polisi olayla ilgili soruşturma başlatırken her yerde H.S.'ye saldıran şüpheli aranmaya başlandı

Polis çalışmalarını sürdürürken çalıştığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne nöbete gelen hemşire H.S. bir anda karşısında saldırganı gördü. Öğleden sonra tedavi için Acil Servis'e gelen 32 yaşındaki İ.F.'yi gören genç kadın, durumu önce bir meslektaşına sonra da hastane polisine bildirdi. Hastane polisi de Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ekip istedi. Doktorlar İ.F.'yi muayene ederken odaya giren ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Hemşire H.S.'ye tecavüze teşebbüs ettiği ve cep telefonunu gasp ettiği iddialarını yalanlayan İ.F. suçlamaları kabul etmedi. İnşaatlarda boyacılık yaptığı ortaya çıkan İ.F. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne teslim edildi.

CİP TAKLA ATTI, ANNE BABA ÖLDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 
[PAGE]

 Antalya'nın Finike ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 çocuk yaralandı. 

Finike-Elmalı karayolunun 22. kilometresinde, Elmalı'ya giden Mehmet Topaç'ın (38) kullandığı 07 V 9850 plakalı cip, takla atarak karşı şeride geçti. 

Kazada sürücü, eşi Fatoş Funda (34), çocukları İbrahim (14), Arda (7) ve Ela Topaç (2) araç içerisinde sıkıştı. Yaralılara ilk müdahale kazayı gören vatandaşlar yaptı. 

Kaza yerine Finike ve Kumluca'dan gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü Mehmet Topaç ve eşi Fatoş Funda Topaç'ın olay yerinde yaşamını yitirdiklerini belirledi. 

Yaralı çocuklar ambulanslarla Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Durumu ağır olan Ela Topaç, ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı duyarak olay yerine ve hastaneye gelen Topaç ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. 

Kazada yaşamlarını yitiren Mehmet ve Fatoş Funda Topaç'ın cenazeleri Finike Devlet Hastanesi morguna götürüldü.