BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  EKONOMİ

Bayram kartları futbol sever miniklerden

Onlar hem futbolu öğreniyor hem de Fair-Play ruhunu ancak hepsinin içinde bir de sanatçı var.

Abone ol

Ülker ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hayata geçirilen HERKES için FUTBOL projesine katılan gençler hayallerindeki bayramları resmetti.

6-12 yaş aralığında dileyen her çocuğun ücretsiz olarak kayıt olabileceği ve futbol, fair play, çevre bilinci ve dengeli beslenme eğitimlerinin verildiği HERKES için FUTBOL merkezleri faaliyetlere başladı.

Altışar haftalık programda Cumartesi ve Pazar günleri ikişer saat olmak üzere toplam 16 saat eğitime tabi tutulan çocuklara HİF Merkezi'ne kayıt olduklarında ayakkabı dışında gerekli olan malzemeler de hediye ediliyor.

Merkezlerde eğitimler HERKES için FUTBOL il sorumluları tarafından belirlenen TFF E lisansına sahip antrenörler tarafından veriliyor.

BAYRAMI RESMETTİLER

Merkezlerde eğitim alan çocuklar futbolun yanında gönüllerindeki bayramları da resmetti. Kimi sokakları çizdi kimi ise bayram şekerlerini. Sonra çizilen bayram resimle ünlü ressam Burhan Doğançay tarafından seçilerek 'mutluluk resimleri' adı altında kartpostal haline getirildi ve Ülker'in bayram paketlerini süslemeye başladı.