BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bayram alışverişi kabusa döndü

Bayram alışverişinden dönen Arip Memedovi ve Kaan Özkan adlı iki gence TEM otoyolunda otomobil çarptı

Abone ol

Kazada ağır yaralanan Memedovi olay yerinde hayatını kaybetti. Özkan ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, TEM havalimanı bağlantı yolunda saat 18.00 sıraları meydana geldi. Yolun karşısındaki mağazalarda alışveriş yaptıktan sonra evlerine dönmek için Ayamama Deresi üzerindeki demir borular üzerinden geçerek yola çıkan Arip Memedovi ve Kaan Özkan'a Atatürk Havalimanı'ndan Başakşehir istikametine giden Murat Öztürk'ün kullandığı 34 VVF 70 plakalı otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Gürcü uyruklu Arip Memedovi ve Kaan Özkan'a olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaan Özkan ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık ekipleri nabzı atmayan Arip Memedovi'ye yol ortasında kalp masajı yaptı. Bacağı kırılan ve kafasından ağır yaralanan Memedovi, yapılan müdahaleye cevap vermeyince hayatını kaybettiği belirtilip, üstü örtülerek olay yerinde bırakıldı.

Trafik kilitlendi

Kaza sonrası kilometrelerce araç kuyruğunun yaşandığı yol üzerinde, trafik polisleri orta şeridi açarak kontrollü olarak trafiğe çözüm bulmaya çalıştı. Bir bankada çalıştığı öğrenilen otomobil sürücüsü Murat Öztürk, kaza sonrası büyük şok yaşadı. Kazayı öğrenir öğrenmez olay yerine gelen yakınlarına sarılan Öztürk, gözyaşlarına boğuldu. Murat Öztürk sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürülerek gözaltına alındı.
Bayramlıklar yola saçıldı

Polisler ölen ve yaralanan şahısların yola saçılan bayramlıklarını topladı. Kazayı gören diğer sürücüler bu yolda karşıdan karşıya geçilir mi diyerek üzüntülerini belirtti.

Öte yandan, bazı vatandaşlar Ayamama Deresi üzerindeki demir boruların yolun karşısındaki AVM'lerden alış veriş yapanlarca çok sık kullanıldığını ve bu yüzden TEM'de sık sık kazalar yaşandığını ileri sürdü. Olay yerindeki bir vatandaş ise "İkitelli'den buradaki mağazalara alışverişe geliyorlar. Zaman zaman burayı geçit gibi kullanan yayalar var. Bu tehlikenin daha da büyümemesi için buraya önlem alınmasını istiyoruz" diye konuştu.