BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  GÜNCEL

Bayrak asan dayı ilk kez konuştu

Yaşanan her milliolayda 'Asın bayrakları' diyerek fotoğrafı paylaşılan Türkiye'nin bayrak dayısı olarak bilinen Salih Tahtalıoğlu'nun en büyük ideali Beştepe'ye bayrak asmak.

Abone ol

Özellikle sosyal medya kullanıcılarının yakından tanıdığı 'bayrak asan dayı' Salih Tahtalıoğlu, Balıkesir'de yaşayan biri. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme Mitingi'ni gerçekleştirdiği sırada evinin balkonuna çıkıp bayrak asan Salih Tahtalıoğlu çekilen fotoğrafının yayılması ile bir anda sosyal medya fenomeni oldu.

Bayrak asan dayı Tahtalıoğlu, balkonunun da o kadar ünlü olacağını tahmit etmediği için tadilat sırasında yıktırıp yeniden yaptırdığını söylüyor. Balkonu için üzülse de sosyal medyada fenomen olmaktan dolayı oldukça mutlu olan Tahtalıoğlu'nun yeni hedefi ise Beştepe'ye bayrak asmak. 

Yeni Şafak Gazetesi'nin konuştuğu Tahtalıoğlu, referandum için de hazırlıklara başladığını söylüyor.  'Bayrak asan dayı', "3 Nisan veya 10 Nisan'da bir tepemiz var. O tepede bir bayrak asma töreni yapacağız. Çıkması zor ama katlanacağız. Tabi benim en büyük arzum külliyeye gidip bayrak asmak" diyor. 

Bir reklam filminde oynayan ve yakın zamanda bir kamu spotunda da yer alacağını söyleyen Tahtacıoğlu, yaşadığı ilçedeki referandum faaliyetlerine de katılacağını söylüyor.