BIST 10.710
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.518,40
HABER /  GÜNCEL

'Bayan Sevgi' ile engelleri aştılar

'Bir kapak bir umut' projesiyle toplanan plastik pet şişe kapaklarından elde edilen gelirler engelliler için harcanacak...

Abone ol

Bağımlıların ve yardım etmek için elini uzattığı herkesin "Bayan Sevgi" olarak bağrına bastığı, son günlerde "be dünya nedir" isimli sözü ve müziği kendisine ait şarkısına çektiği anlamlı kliple gündemde olan hem sanatçı hemde Hayat Boyu Sevgi Derneği Başkanı Dila Tezemir diğer kutlama faaliyetlerinden farklı bir Dünya Kadınlar Günü kutlaması için Ankara'nın Pursaklar İlçesindeydi.

Oldukça yoğun ilgiyle karşılaşan sanatçı önce ağladı, sonra ağlattı ve ardından verdiği kısa konserle pursaklar'ın hanımlarına neşeli dakikalar geçirtti.

Ankara Pursaklar Belediyesi Başkanlığı hanımlar lokali üyelerince "Bir kapak bir umut" projesi kapsamında toplanan plastik pet şişe kapaklarından elde edilen gelirler ve Pursaklar Belediyesi Başkanı Selçuk Çetin Beyin katkılarıyla özürlü insanlarımız için alınan tekerlekli sandalyeler bu anlamlı günde sahiplerine teslim edildi.

Sanatçı Dila Tezemir ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in sandalyeleri teslim anında oldukça duygusal görüntüler yaşandı. Dila ve emeği geçen diğer bir çok kişi özürlü vatandaşlarımızın sevincine ortak oldukları için gözyaşlarını tutamadılar.

Törende kısa bir konuşma yapan Dila "dilerim bugün bütün dünyada bütün engeller biter, kazalar olmaz, doğumlar kontrol altına alınır, dilerim bu kadınlar günü bırakın şiddeti kadına şiddet kelimesinin bile tarihe karıştığı gün olur" diyerek izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Katıldığı hayır programlarından herhangi bir ücret talep etmeyen sanatçı insanlarımıza faydalı her türlü organizasyona gönüllü olarak katıldığını, bu tür özel günlerin diğer insanlarımızın farklı ihtiyaçlarının karşılanarak taçlandırılması ile dahada özelleştiğini ve bu güzel örneğin ülkemizin her yerinde uygulanması gerektiğini vurguladı.

Dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçı duygusal dakikaların ardından bayan izleyicilerini verdiği konser boyunca yerlerine oturtmadı.