BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,67
HABER /  SPOR

Bayan futbolcunun feryadı

Futbol yaşamını Almanya'da sürdüren Bayan Milli Futbol Takımı futbolcusu Bilgin Defterli'den destek isyanı

Abone ol

Futbol yaşamını Almanya'da sürdüren Bayan Milli Futbol Takımı futbolcusu Bilgin Defterli, Almanya'da kendisine sponsorluk desteği verecek Türk işadamı aradığını belirterek, ''Sponsorluk desteği verin'' dedi.

Türkiye'de 2 kez gol kraliçesi olan ve futbol kariyerini Almanya'da sürdüren Bilgin Defterli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FC Vattenscheid takımıyla sözleşme yaptığını, ancak kendisine sponsor bulamadığı için futbol yaşamının Almanya'da sona ereceğini söyledi.

Defterli, ''Almanya'da çok sayıda Türk işadamı var. Ben bir milli futbolcuyum ve futboldan kopmak istemiyorum. 2.5 yıldan bu yana Almanya'dayım. Vattenscheid ile prensipte anlaştım, ancak sponsor bulmam gerekiyor, bulamıyorum. Ben buradan Almanya'da büyük işler yapan Türk firmalarından bana sponsorluk yapmaları çağrısında bulunuyorum. Bulamazsam, ay sonunda Türkiye'ye dönmek zorunda kalacağım'' dedi.

Almanya'da kalabilmesinin diğer önemli yanları olduğunu kaydeden Defterli, ''Benim futbol dışında ilgimi çeken birşey olmadı. Almanya'da kalmak isteseydim biriyle tanışır evlilik yapardım. Bu düşüncem olmadı. Ben futbolu seviyorum ve sponsor bulursam futbol oynamak istiyorum, tek dileğim bu'' diye konuştu.