BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.398,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayan futbolcular sezona hazırlanıyor

Bayanlar Futbol Süper Ligi'nde Adana'yı temsil edecek olan Adana İdmanyurdu sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone ol

Teknik Direktör Tevfik Işık ve Antrenör Filiz Anlı gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 antrenman yaparak sezona hazırlanan Adana İdmanyurdu'nda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözleniyor.

Çalışmalarını Muharrem Gülergin ve Gündüz Tekin Onay tesislerinde yapan Adana İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Tevfik Işık, "Çalışmalarımız devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolası ile iddialı hazırlanıyoruz. Amacımız Adana'yı en iyi şekilde temsil etmek" şeklinde konuştu.

Adana İdmanyurdu Başkanı Avukat M.Ali Akgül, iyi bir kamp dönemi geçirmekte olduklarını, Adana'daki birçok kurumun desteğini görmekten mutlu olduklarını söyledi.
Bu arada, Bayan Futbol Takımına Pizza Taksi tarafından yemek ziyafeti verdi. Restoran sahibi Adana İdmanyurdu'na her zaman bu alanda destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Öte yandan, Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Başkanı M.Ali Akgül,Başkan Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Yardımcısı Abdülkerim Özkul, Başkan vekili Tekin Taylancı ile sporcular Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'i de makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Kesmez, Adana İdmanyurdu'na başarılar diledi.