BIST 10.046
DOLAR 32,46
EURO 34,65
ALTIN 2.391,35
HABER /  DÜNYA

Başkonsoloslukta vize kavgası

Almanya Başkonsolosluğu’nda vize işlemlerinin uzatıldığını iddia eden Sinan Keleş isimli Alman vatandaşı, vize memurları ve polislerle kavga...

Abone ol

Almanya Başkonsolosluğu’nda vize işlemlerinin uzatıldığını iddia eden Sinan Keleş isimli Alman vatandaşı, vize memurları ve polislerle kavga etti. Keleş, olay yerine destek için çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Beyoğlu’nda bulunan Almanya Başkonsolosluğu’nda meydana geldi. Randevu almadan konsolosluğa gelerek vize işlemleri yaptırmak isteyen Almanya vatandaşı Sinan Keleş, görevli memurlarla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya polis girdi. İddiaya göre, Sinan Keleş, polise de karşı koymaya çalıştı. Gözaltına alınan Sinan Keleş, polis otosuna bindirildi. Bu sırada Keleş’in eşi de sinir krizleri geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken kadını polis sakinleştirmeye çalıştı.
Görgü şahidi bir vatandaş, "Konsolosluktaki çalışan biraz sesli konuşunca Alman vatandaşı da biraz agresifti. Ağız dalaşına girdiler. Konsolosluktan dışarıya çıkınca da dışarıda bulunan polis birden Alman vatandaşın üstüne atladı. Polis de silahına doğru yöneldi. Güvenlik önlemeseydi, polis Alman vatandaşını vuracaktı” dedi.
(İHA)