BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.418,58
HABER /  GÜNCEL

Başkent'te müzikalin perdesi açılıyor

Başkent müzikale doyacak.Kavaklıdere Rotaract Kulübü’nün organize ettiği “9. Geleneksel Sanata Saygı Gecesi” kapsamında Ankara’da Müzikaller Perdesi açılıyor.

Abone ol

23 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Anatolia Showland’de gerçekleşecek olan müzikaller gecesinde, müzikallere emek vermiş sanatçılar bir araya gelecek.

Gecenin ilk bölümü Haldun Dormen’in öğrencilerinden oluşan bir grubun müzikal gösterisiyle başlayacak. Ardından Gülriz Sururi ve Engin Cezzar’ın hazırladığı şarkılar, sunum eşliğinde hem dinlenecek hem de seyredilecek. Erol Evgin’in sunacağı Müzikaller Tarihi sunumunun ardından ödül alacak olan sanatçılar konser verecek.

Sunuculuğunu Haldun Dormen’in üstlendiği gecede, Cem İdiz, Erol Evgin, Erol Günaydın, Füsun Önal, Nükhet Duru, Serpil Günseli ve Zihni Göktay seyircilerle eserlerini paylaşacaklar. Gece boyunca sanatçılara Durul Gence IV orkestrası eşlik edecek.

Kavaklıdere Rotaract Kulübü Başkanı Elif Tüfekçioğlu geceyle ilgili yorumlarını şu şekilde paylaşıyor : “Sanata Saygı Gecelerini organize ederken yıllardır yolumuza ışık tutan, Atamızın ’Sanatsız kalan bir ulusun hayat damarlarından biri kopmuş olur’ sözüydü. Türk gençleri olarak gerçek sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri Türk toplumuyla paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Sanata Saygı gecesinin 9.’sundan elde edilen gelir, Türkiye’de bir ilk olacak olan Görme Engelli Çocuklar için özel olarak tasarlanmış Oyun Parkı projesine aktarılacak.” 

                         www.sanatasaygi.com