BIST 10.149
DOLAR 32,29
EURO 35,03
ALTIN 2.420,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkasına kaçan nişanlısını arıyor

Askere giderken nişanlandığı kadının bir başka erkek ile kaçtığını öğrenen Halil A., nişanlısının bir an önce bulunmasını istedi.

Abone ol

Askere giderken nişanlandığı kadının bir başka erkek ile kaçtığını öğrenen ve halen askerlik görevini yapan Halil A., nişanlısının bir an önce bulunmasını istedi.

Nişanlısı Cemile Seçil S.'nin (21) daha önce Yasin İ. ile evli olduğunu ve Yasin'den iki yaşında bir kız çocuğu bulunduğu belirtildi.

Yasin ile bir süre sonra anlaşamayarak eşinin mahkeme yoluyla boşandığını söyleyen Halil A. (21), kızın annesi Gülten'in "Kızımı al ben çocuğa bakarım" dediğini belirterek, "Bunun üzerine kızın teyzesinin evinde iki aile arasında nişan yaptık. Ben daha sonra askere gittim. Askerde iken nişanlımın Veli isminde biriyle kaçtığını öğrendim. Nişanda 8 bin lira masrafım oldu. Nişanlım kendisine taktığım ziynet eşyaları ve telefonumla kaçtı. Nişanlımın bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.
Halil A., nişanlısının kendisinden olan 5 haftalık bir çocuğu kürtaj yoluyla aldırdığını iddia ederek, "Cemile eski kocasından olan çocuğu ise kocasının evi önüne bırakıp kaçmış" diye konuştu.