BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Türel huzurevi sakinlerini unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kurban Bayramı dolayısıyla Halil Akyüz Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Abone ol

Döşemealtı’nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi sakinleri ile biraraya gelen Başkan Menderes Türel, yaşlılarla tek tek tokalaşarak, karanfil verdi. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik eden Türel,  “Aslında sizler bizim için birer karanfilsiniz” dedi. Başkan Türel, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ’dan huzurevi sakinleri ile ilgili bilgi aldı. Yaşlı bireylerle sohbet eden Türel, tek tek talep ve sorunları olup olmadığını sordu. 

SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Halil Akyüz Huzurevi sakinleri Türel’e çikolata ve tatlı ikramında bulundu. Huzurevi sakinlerinden Ethem Erol ve Necla Ustaoğlu sürpriz yaparak, Başkan Türel’e el emeği göz nuru eserlerini hediye etti. Hediyelerden dolayı teşekkür eden Türel, “Sizler bizim baş tacımız, gözlerimizin nurusunuz. Sizlerin dualarıyla daha fazla çalışıyor ve hizmet ediyoruz. İyi ki varsınız. Sizleri de böylesi anlamlı bir günde ziyaret etmek benim için her zaman huzur verici” diye konuştu.