BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  GÜNCEL

Başkan seçilirse gelecek isimler...

Bursaspor’un eski Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, 16 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede adaylık kararı aldı. Mestan’ın, yeşil beyazl...

Abone ol

Bursaspor’un eski Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, 16 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede adaylık kararı aldı. Mestan’ın, yeşil beyazlı takımı şampiyonluğa götüren Ertuğrul Sağlam’ı yeniden takımın başına getirmeyi planladığı, Batalla ile de görüştüğü öne sürüldü.
Mesut Mestan, genel kurulda başta aday olmayı düşünmediğini ifade ederek, "Ancak gelinen bu süreçte camiamızın önde gelen taraftar grupları ve taban birliklerinin temsilcileri, camiamızda şu an olmayan birlikteliği sağlamam konusunda taşın altına elimi koymam ve bu çerçevede adaylıktan kaçmamak gerektiği yönünde üzerimde yoğun baskılar oluşturdu. Camiamızın gerçek sahipleri ve paydaşları olan büyük Bursaspor taraftarlarının yarım asırlık tarihimizde görülmemiş bir birliktelik sağlayarak şahsımı Bursaspor Kulubü Başkanlığı görevine layık görerek yaptıkları bu davete, gerçek bir Bursaspor sevdalısı olarak sessiz kalmam mümkün olmadı. Bu nedenle gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda Bursaspor Kulubü Başkanlığı görevine aday olmaya karar verdim" dedi.
Genel kurulun Bursaspor’a hayırlı olmasını dileyen Mestan, "Büyük düşünen, büyük hedefleri olan, taraftarının başını öne eğdirmeyen, birlik ve berabirliği tüm Türkiye’ye örnek olacak, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da "artık ben varım" diyecek büyük Bursaspor’u oluşturmak hedefiyle çıktığımız bu yolda en büyük destekçilerimizin yine gerçek Bursaspor sevdalıları olacağına inanıyoruz" diye konuştu.
Mesut Mestan’ın teknik direktörlük konusunda; yeşil beyazlı takımı şampiyon yapan Ertuğrul Sağlam ile temasta olduğu, Çin’e transfer olan Batalla’yı yeniden Bursa’ya getirmek için de kolları sıvadığı öğrenildi
Öte yandan Mestan’ın ardından İlhan Uslu ve Hayri Yazıcı’nın ortak liste çıkartarak başkan adaylığında yarışa katılacağı ifade edildi.
(İHA)