BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başkan Kerimoğlu personelle buluştu

Başkan Kerimoğlu, Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler,işçi ve memur yaklaşık 700 personelin katıldığı iftar yemeğine katıldı....

Abone ol

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, dün akşam iftar yemeğinde Bakırköy Belediyesi Botanik Park Restaurantı’nda belediye personeliyle bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler,işçi ve memur yaklaşık 700 personelin katıldığı iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu,” Öncelikle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayın Bakırköylülere, ulusumuza ve bütün dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini dilerim. Sizlerle beraber geçirdiğimiz yaklaşık 3 aylık süre içerisinde gösterdiğiniz gayreti takdirle karşılıyorum. Ailelerinizle, dostlarınızla nice Ramazan aylarını sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi diliyorum. Bu gönül sofralarını bundan sonra sadece Ramazan ayında değil yılda en az 2-3 kez tekrarlayıp bir araya geleceğiz. Önümüzdeki 5 yıl büyük Bakırköy ailesine hep birlikte omuz omuza vererek hizmet edeceğiz, sizin de bu konuda en az benim kadar gayretli olacağınızdan şüphem yok. Yakın coğrafyamızda yaşanan olumsuzluklarında son bulması temennim ile tekrar bütün İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum.”dedi.

Yemekten sonra konuşan bazı personelde çok uzun yıllar sonra ilk kez bir belediye başkanının personeline iftar yemeği verdiğini belirterek, Başkan Kerimoğlu’na teşekkür ettiler.

Başkan Kerimoğlu ve belediye personeli daha sonra Botanik Park Ramazan Mahallesi’nde devam eden ramazan eğlencelerini izlediler. Dün akşam ramazan eğlenceleri kapsamında Hayal Bahçesi 2014 oyunu ve Bakırköy Musuki Vakfı Konservatuarı Korosu-Solist Faruk Salgar konseri gerçekleşti.