BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Gümrükçüoğlu gece mesaisinde

Trabzon'da Başkan Gümrükçüoğlu, gece mesaisi yapan işçileri ziyaret ederek tatlı ikram etti.

Abone ol

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gece mesaisi yapan asfalt işçilerini ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.Başkan Gümrükçüoğlu, " Hedef 60 bin ton asfalt sermek" dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2010 sezonu için 60 bin ton asfalt serme hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini söyledi.

Cumhuriyet Caddesi’nde asfalt çalışmalarını gece boyunca sürdüren belediye işçilerini geceleyin Başkan Yardımcıları O.Necip Sevinç, Ergin Aydın. Cengiz Çolak, Hüseyin Turan ve Meclis Üyesi Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, işçilere tatlı ikramında bulanarak gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, 2010 asfalt sezonunda 60 bin ton asfalt dökme hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdükleri belirterek, “Vatandaşlarını daha rahat ve güvenli seyahat yapmalarını sağlamak için asfalt çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Yeni açılan yolları asfaltlamanın yanında asfaltı bozulan yolları yeniden ele alıyoruz. Başlattığımız yeni uygulama ile asfalt üstüne asfalt dökmüyoruz. Asfaltı bozuk olan yolun asfaltını yeni aldığımız araçlarla önce söküyoruz ve geri dönüşüme yolluyoruz.
Asfaltını söktüğümüz yolu tekrar asfaltlayarak ekonomik olarak ta tasarrufta bulunuyoruz. Çalışmalarını büyük bir fedakârlıkla gece gündüz sürdüren personelimize teşekkür ediyorum”
diye konuştu.