BIST 10.267
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.411,64
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Develioğlu'ndan öğrencilere ders

Bahçelievler Belediyesi Genç Gelişim Akademisini, Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun verdiği “Yerel Yönetim ve Gelişim” dersiyle başlattı.

Abone ol

Dört ay sürecek Genç Gelişim Akademisi'ne, her hafta farklı akademisyenler ve ünlü konuklar konuşmacı olarak katılacak.

Genç Gelişim Akademisinin ilk konuğu olan Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Hizmette kaliteyi ilke edindiklerini, toplumun da kaliteli hizmet üretimine destek verdiğini ve ekonomik, kültürel ve sosyal yatırımlara, kaliteli üretim anlayışıyla yaklaşılmasının gelişime hız kazandıracağını” belirtti. Ayrıntılara önem vermeyi yaşamı boyunca kendisine ilke edindiğini söyleyen Başkan Develioğlu; “Sizler de ayrıntılara dikkat edin, çünkü kalite ayrıntıda gizlidir” dedi.

Öte yandan, Gençlik Meclisinin organizasyonunu yaptığı, Genç Gelişim Akademisi seminerlerinin, aralarında, Hamza Yerlikaya, Korkut Özal, Prof. Dr. İskender Pala, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Mümtazer Türköne, Dr. Ömer Bolat, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve Dr. Mustafa Özel’in de bulunacağı konuşmacıların katılımlarıyla her hafta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşeceği ve kayıtlı katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.